Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az argentin csapat vendégül látta fanatikus szurkolóját

Az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Independiente jövője kétséges a klub adósságai miatt, azonban az utolsó szalmaszálakba kapaszkodnak…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Bejárták a világhálót azok a felvételek, amelyek az elmúlt fordulóban az Independiente 95. percben kiharcolt, Tigre elleni 2-1-es sikerét követően születtek, amikor Martín Cauteruccio győztes gólja után egy szurkoló, Quique Berenstam sírva ölelgette a leláltón unokáját, Mateót, miután megkönnyebbültek, hogy a nehéz helyzetben lévő csapat begyűjtötte a három pontot.

A népszerűvé vált szurkolót és unokáját a Rojo meghívta a csapat edzésére, ahol a játékosokkal is találkozhattak.

“Kétszer annyira élvezem, mint az unokám, nagyon megkönnyebbültem, hogy nyertünk. Apránként haladunk lépésről lépésre, de bízom benne, hogy a szeretett klubom meg fog menekülni és visszatérhet arra a szintre, ahol mindig is volt. Igyekszünk minden hazai meccsre kijönni és szurkolni a srácoknak” – árulta el Quique Berenstam a TyC Sportsnak.

A Libertadores-kupa rekordbajnoknak 22 millió dolláros adósságokat kell törlesztenie, melyet a szurkolók adománygyűjtéssl igyekeznek kiegyenlíteni.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!