Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbított kulcsjátékosával az Arsenal! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított kulcsjátékosával, Bukayo Sakával.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Az Arsenal együttese a mai nap folyamán hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentették, hogy hosszú távú szerződést kötöttek Bukayo Sakával. A 21 éves futballista korábbi kontraktusa 2024 nyaráig volt érvényes, ezt toldották meg most a felek további 3 évvel. Az “Ágyúsok” saját nevelésű futballistája 8 éves kora óta tartozik a klub kötelékébe, amelynek színeiben már a 2017/18-as kiírásban bemutatkozhatott.

Saka az elmúlt években fokozatosan az Arsenal egyik kulcsfigurájává vált, és a 2020/21, valamint a 2021/22-es idényben is a csapat legjobbjának választották, a legutóbbi szezonban pedig nem csak a klubjánál, hanem Angliában is a legjobb labdarúgónak találták őt. A 26-szoros angol válogatott játékos a most futó idényben is kiváló számokat produkál, hiszen az eddigi 47 mérkőzésén 14 gólig és 11 gólpasszig jutott.

Saka az Arsenal felnőttei között eddig minden sorozatot figyelembe véve 178 találkozón lépett pályára, amelyeken 37 találatot és 40 előkészítést ért el.