Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbított alapemberével a Napoli! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított meghatározó játékosával, Amir Rrahmanival.

(Photo by Elianto/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Régóta híresztelték, hogy a Napoli együttese szeretne szerződést hosszabbítani Amir Rrahmanival, aki az elmúlt években egyre meghatározóbb szerepet tudott kiharcolni magának a csapatban. Ez a pletyka végül a tegnap esti órákban vált hivatalossá, a friss bajnok ugyanis bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk a koszovói játékossal a közös folytatásról. Rrahmani korábbi szerződése a 2023/24-es idény végéig volt érvényes, de az új megállapodás értelmében ez további 3 évvel meghosszabbodott. Összességében a vezetőség döntése nem meglepő, hiszen a 29 éves játékos a most véget érő szezonban alapembere volt a Napoli csapatának, amit jól mutat, hogy összességében 34 mérkőzésen számított rá Spalletti mester, aki csupán 4 találkozón nem jelölte őt a kezdőbe, ha egészséges volt.

Amir Rrahmanit 2020 januárjában igazolta le a Napoli együttese a Hellas Veronától. A klub színeiben azóta 95 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólig és 2 gólpasszig jutott.