Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a világbajnokság egyik legjobb kapusát szemelte ki a Villarreal! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal együttese a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni Dominik Livakovicot.

(Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images)

A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint a Villarreal gárdája a nyári átigazolási időszakban mindenképp erősítene a kapusposzton. A klub részéről a döntés nem lenne meglepő, hiszen korábban már elengedték Geronimo Rullit, a kaput pedig többnyire a 40 éves Pepe Reina védte, aki már semmiképp sem mondható a jövő emberének. A beszámolók alapján a Villarreal a katari vb egyik legjobb játékosát, Dominik Livakovicot szemelte ki megoldásként, aki jelenleg a Dinamo Zagreb kapuját védi. A források szerint a tárgyalások a felek között igen jól haladnak, olyannyira, hogy Livakovic már mindenben megegyezett a csapattal, így már csak a két klubnak kell dűlőre jutnia egymással. A sajtó alapján a 28 éves hálóőrt 10 millió euró körüli összegért szerezheti meg végleg a Villarreal a nyár folyamán.

Dominik Livakovic 2015 nyara óta tartozik a Dinamo Zagreb kötelékébe. A klub színeiben azóta 283 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 131-et kapott gól nélkül hozott le. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 14 millió euróra teszi a transfermarkt.