Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: a Wolverhampton távozó szélsője érkezhet! – sajtóhír

Egybehangzó angol és olasz laprétesülések szerint a Wolverhampton Wanderers együttesénél szerződése lejártával szabadon igazolható játékossá váló Adama Traore neve az AC Milannál is felmerült már.

A bivalyerős szélső kapcsán korábban a hazatérésről és a Real Betisről lehetett hallani, azonban az AC Milan érdeklődése is egyre konkrétabbnak tűnik.

A milánóiak a beszámolók szerint már keresték is a július elsejével a kérőkkel szabadon tárgyaló 27 esztendős játékost és ügynökét, Jorge Mendest.

Az olasz lapok szerint az egyeztetések pozitív irányban indultak el, így miután a Milan részéről Stefano Pioli vezetőedző is áldását adta Traore érkezésére, a milánóiak által kínált feltételeken múlhat a transzfer létrejötte.

Az FC Barcelonánál nevelkedő, majd 2015 és 2023 között egy fél éves barcelonai kitérőt leszámítva Angliában futballozó Adama Traore az AC Milan második futballistája lenne, Ruben Loftus-Cheek után aki a Premier League-ből érkezik Milánóba.

A hírek szerint a felek javában egyeztetnek a szerződés részletein, így hamarosan nem lenne meglepő a hivatalos bejelentés sem…