Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbítana védőjével az AC Milan! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese szeretne szerződést hosszabbítani védőjével, Simon Kjaerrel.

(Photo by Claudio Villa/AC Milan via Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan gárdája kész tárgyalni Simon Kjaerrel a szerződése meghosszabbításáról. A dán játékos kontraktusa ugyanis már belépett az utolsó 12 hónapjába. Kjaer 2020 nyarán került végleg a piros-feketékhez a Sevilla csapatától, azt követően, hogy előtte fél évig már kölcsönben a Rossonerinél szerepelt. A 3,68 millió eurós vételárát a védő azóta jócskán megszolgálta, még akkor is, ha az elmúlt időszakban súlyos sérülés is hátráltatta őt. A hírek szerint a Milan vezetősége egy évvel, azaz 2025 nyaráig toldaná meg Kjaer kontraktusát, aki szintén nyitott a hosszabbításra, hiszen nemrég elmondta, hogy innen szeretne visszavonulni.

A középhátvéd az előző szezonban összesen 24 mérkőzésen tudta segíteni a csapatát, amelyeken 1581 percet tölthetett a pályán. Összességében a dán játékos az AC Milan színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 96 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.