Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alexis Sánchez a korábbi csapatához tart – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint a szabadúszó chilei támadó visszatérhet az Interhez…

(Photo by Christian Liewig – Corbis/Corbis via Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint az elmúlt idény végén szerződése lejártával az Olympique Marseille-től távozó Alexis Sánchez szabadúszóként ismét az Interhez készül aláírni.

A 34 éves chilei szélső annak idején 2006-ban az Udinese hívására szerződött Európába, 2011 és 2014 között pedig a Barcelona játékosa volt. Ezt követően a szigetországba szerződött, az Arsenal együttesénél eltöltött négy esztendőt követően került 2018-ban a Manchester Unitedbe, ám a két év alatt többet volt sérült, mint egészséges, mindössze 32 PL-meccsen jutott szóhoz. A “vörös ördögöktől” először kölcsönben került az Interhez, akik 2020-ban véglegesítették őt. Sánchez három szezon alatt 109 meccsen 20 gólig jutott a milánói csapat színeiben.

Tavaly nyáron hagyta el a Nerazzurrit, amikor közös megegyezéssel felbontották a szerződését és az OM-hez szerződött. Sánchez a dél-francia csapat színeiben 44 mérkőzés alatt 18-szor volt eredményes az elmúlt idényben, azonban egy év után július 1-jével onnan is távozott és jelenleg klub nélküli.

Mindeközben az olasz újságíró arról is beszámolt, hogy az Inter létszámfeletti argentin csatára, Joaquin Correa egy 2+13 millió eurós vételi opciós kölcsönszerződéssel köthet ki a Marseille-nél.