Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbít rutinos olasz válogatott védőjével az Inter! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Fabrizio Romano információi alapján az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Internazionale meghosszabbítja Matteo Darmian jövő nyárig érvényes szerződését…

Fabrizio Romano értesülései szerint az Internazionale 2025 nyaráig, azaz további egy esztendővel hosszabbítja meg Matteo Darmian szerződését. Az olasz transzferguruként emlegetett újságíró azt is megemlíti, már nem kell sokat várni a hivatalos bejelentésig. Darmian mellett állítólag Nicoló Barellával is hosszabbítani fog a milánói klub.

Matteo Darmiant 2020 októberében a Parmától vette kölcsön az Inter, majd 2021 nyarán végleg szerződtette őt az olasz sztárcsapat mindössze 3,3 millió euró ellenében. Darmian az aktuális idényben eddig 22 tétmérkőzésen lépett pályára a milánói gárdában, összesen pedig mindent egybe véve már 139 találkozón húzhatta fel magára a csapat szerelését. Társaival nyert bajnoki címet és két Olasz Kupát. Pályafutása folyamán megfordult még többek között a Torinóban és a Manchester Unitedben is.