Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: újabb kulcsjátékosával hosszabbítana szerződést az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese szeretne szerződést hosszabbítani középpályásával, Nicoló Barellával.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb beszámolói alapján az Inter tovább folytatja azon tevékenységét, miszerint legnagyobb értékeivel szeretne új szerződést kötni. Korábban már több forrás is beszámolt arról, hogy a milánóiak tárgyalásokat folytat Henrikh Mkhitaryannal, Matteo Darmiannal, Federico Dimarcoval, Denzel Dumfriessel és Lautaro Martinezzel is egy esetleges új szerződés miatt. A sajtó legújabb hírei szerint ebbe a sorba csatlakozott most Nicoló Barella, akivel a vezetőség szeretne új megállapodást kötni. Az Inter kiváló teljesítményének ugyanis az egyik fő letéteményes a 26 éves középpályás, aki kulcsszerepet tölt be Simone Inzaghinál. Emiatt a vezetők készek lennének meghosszabbítani Barella szerződését, ami jelenleg 2026 nyaráig köti őt a csapathoz. A beszámolók alapján az új megállapodás 2028 nyaráig szólna, és emelnének is a középpályás fizetésén, ami jelenleg éves szinten 5 millió euró, plusz 1 millió euró különböző bónuszok teljesülése esetén. A hírek szerint Barella is hajlik az új szerződés felé, így a hivatalos bejelentés is megszülethet a közeljövőben, egészen pontosan a sajtó értesülései alapján a 2024-es év első heteiben.

Nicoló Barella 2019 nyara óta szerepel az Inter együttesében, ahol az első évét még kölcsönben töltötte. A milánói klub mezét azóta 211 alkalommal öltötte magára, amelyeken 22 gólig és 47 gólpasszig jutott. Piaci értékét 75 millió euróra teszi a transfermarkt.