Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi újabb korábbi csapattársát csábítja az Inter Miamihoz – sajtóhír

Argentin sajtóbeszámolók szerint Lionel Messi egykori válogatottbeli csapattársát próbálja meggyőzni, hogy csatlakozott az MLS-ben szereplő klubcsapatához…

(Photo by Cezaro De Luca/picture alliance via Getty Images)

Hernán Castillo beszámolói szerint a csapatkapitány Lionel Messi és a csapat vezetőedzője, Gerardo “Tata” Martino egyaránt megkérte a Boca Juniorst erősítő egykori argentin válogatott hátvédet, Marcos Rojót, hogy csatlakozzon az Inter Miamihoz. A rutinos hátvéd még nem döntött a jövőjéről, eközben pedig a brazil bajnok Palmeiras is hívja őt.

A 33 éves hátvéd annak idején az Estudiantes La Platában nevelkedett, Európában a Szpartak Moszkva, a Sporting CP és a Manchester United csapatait szolgálta, majd 2021-ben tért haza a Bocához. Rojo azóta hátvéd létére 75 mérkőzésen hét gólt szerzett a Xeneize színeiben. A rutinos bekk az elmúlt időszakban többször is súlyos sérülésekkel bajlódott, egy térdszalag-szakadász követően augusztusban tért vissza, amelyet követően még nehezen találta meg a korábbi formáját.

A balhátvédként és védelem tengelyében is bevethető tapasztalt labdarúgó 2011 és 2019 között rendszeres szereplője volt az argentin válogatottnak, menet közben Messivel is együtt játszott a nemzeti csapatot 2014-től 2016-ig irányító Martino kezei alatt.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!