Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Manchester City játékosával erősíthet az Aston Villa – sajtóhír

Az “oroszlánok” a Premier League regnáló bajnokától szerződtetnének középpályást, akinek korántsem jöttek be a számításai új csapatában, ami a játékperceket illeti, ugyanis trófeákból ötöt is sikerült szereznie.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A Football Insider értesülései szerint az Aston Villa a Manchester City nélkülözött játékosára, Kalvin Phillipsre vetett szemet. A 28 éves játékos 2022 nyarán érkezett a manchesteriekhez, de máris továbbállhat, mert Pep Guardiola nem számít rá komolyabban.

A 31-szeres angol válogatott labdarúgóért 49 millió eurót fizetett a Bajnokok Ligája címvédője, és hiába alig kapott lehetőséget, legalább 35 millió eurót szeretnének érte kapni. Phillips az érkezése óta ugyan minden versenysorozatot figyelembe véve 31 mérkőzésen szóhoz jutott, de ezeken mindössze 911 percet tölthetett el a pályán, gólt egyet sikerült szereznie, gólpasszt nem jegyzett. A 28 éves labdarúgó első másfél évében öt trófeát is nyert, ugyanis a Manchester Cityvel megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, az FA-Kupát, az UEFA Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot is.