Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: újabb ecuadori tehetség érkezhet Angliába! – sajtóhír

Lapértesülések szerint az LDU Quito ígéretes jövő előtt álló játékosa, Óscar Zambrano januártól a Premier League-ben folytathatja tovább pályafutását.

 

A patinás ecuadori klub saját nevelésű, 19 esztendős játékosa 2022 januárja óta tagja az elő csapatnak, amelyben az idő előrehaladtával egyre markánsabb szerep jutott neki: Zambrano 48 tétmérkőzésen játszott eddig a Quito színeiben.

Az ecuadori U20-as válogatott középpályásnak ígéretes jövőt jósolnak hazájában. Mindezt csak tovább erősítheti, hogy Zambrano karrierjében úgy tűnik, már januárban eljöhet a nagy áttörés, és hasonló utat járhat be, mint a korábban a Birghton által Ecuadorból (Idependiente) a Premier League-be csábított honfitárs, Moises Caicedó.

Fabrizio Romano szerint ugyanis a Bournemouth együttese komoly érdeklődést mutat a tehetséges játékos megszerzéséért, olyannyira komolyat, hogy állítólag az angolok egy 5,5 millió dolláros ajánlatot (valamivel több mint 5 millió euró – a szerk.) is elküldtek már az LDU Quito együttesének, amellyel már zajlanak is az egyeztetések.

Óscar Zambrano piaci értékét jelenleg 3,0 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt,