Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: olasz válogatott támadó érkezik! – sajtóhír

Egybehangzó olasz és spanyol sajtóértesülések szerint az Atlético Madrid a januári átigazolási hajrában bejelenti majd Moise Kean érkezését.

 

A még mindig csak 23 esztendős, bivalyerős játékos Fabrizio Romano beszámolója szerint az idény hátralévő részét tölti kölcsönben a spanyol fővárosban. Általános vélekedés, hogy a Kean játékjogát az Atlético vásárlási opció nélkül, mintegy fél millió euróért cserébe kapja meg a Juventustól.

A 15-szörös olasz válogatott játékos Madridba történő szerződése előtt még át kell esnie az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd megszülethet a hivatalos bejelentés.

Moise Kean az idei szezonban mindössze 12 bajnokin kapott lehetőséget a Juventusban, főképpen csereként, gólt nem szerzet.

Kean kölcsönadása torinói részről nem nevezhető még csak meglepőnek sem, figyelembe véve, hogy mióta felkerült 2017 nyarán a felnőtt csapathoz, mondhatni kalandos utat járt be: játszott kölcsönbe a Hellas Veronánál; majd eladták az Evertonnak; az angolok kikölcsönözték a Paris Saint-Germainnek, majd vissza a Juventusnak is; hogy a Juve a mögöttünk hagyott nyáron visszavásárolja játékjogát – Nem az állandóság jellemzi tehát Moise Kean karrierjét!