Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Puskás Akadémia: “Mi vagyunk a legnagyobb nyomás alatt…”

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 24. fordulójának péntek esti nyitómeccsén az Újpest 2-0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia vendégeként…

 

A Puskás Akadémia vezetőedzőjét, Hornyák Zsolt az Újpest elleni találkozó után megkérdezték az ellenfél edzője, Mészöly Géza eltiltásának mérsékléséről, mellyel kapcsolatban elmondta, hogy az edzőket mindig nagy érzelmek érik a kispadon:

“A saját problémám, ha nem kontrollálom az érzelmeim, én is sokszor mondok olyan dolgokat, amiket nem gondolok komolyan. Mi vagyunk a legnagyobb nyomás alatt, de ez nem jelenti azt, hogy Sztankovics szembe köpheti a bírót… Bele tudom élni magam a kollégáim helyzetébe és nem kívánom senkinek ezt a nyomást, ami ránk van téve az eredmények miatt is. De ez a mi feladatunk, nekünk kell megoldani. Ha egy flash nyilatkozat van a mérkőzést követően, nekem is sokszor magamban kell tartanom azokat az indulatokat, amiket szívesen elmondanék a tévében is.”

Miután az M4 Sport riportere megkérdezte tőle, hogy látta-e ahogy – állítása szerint a Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics leköpte a játékvezetőt, Hornyák nem kívánt válaszolni a kérdésre.

A három forduló óta nyeretlen Puskás Akadémia az újabb vereségének köszönhetően még jobban lemaradhat az első három, nemzetközi kupaindulást érő helyen tartózkodó csapatoktól.