Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Podolski a törököknél folytatja!

Ahogy arról már beszámoltunk, az Arsenaltól kölcsönben az Interben szerepelt Lukas Podolski már kijelentette, hogy a török bajnoknál szeretné folytatni pályafutását, és már ennek kapujában áll a világbajnok játékos.

Lukas Podolski

Podolski már nem csak kacsintgat Isztambul felé – ma hivatalossá válik a Galatasaray-hoz szerződése! (forrás: newscred.com)

Lukas Podolski, az Arsenal támadója elhagyta az Ágyúsokat, és Isztambulban folytatja pályafutását, az elmúlt szezont is megnyerő Galatasaray csapatában. Már csak az orvosi vizsgálat volt hátra, és a német még ma csatlakozhat az együtteshez. A 30 esztendős támadó 2012-ben került Londonba a Kölntől, és a szigetország fővárosi klubjában összesen 82 meccsen 31 gólt szerzett a Bundesligából 11 millió fontért szerződtetett labdarúgó. Az elmúlt szezon második felét már Olaszországban töltötte, és az Inter csapatának volt a tagja, de ott sem voltak igazán megelégedve a teljesítményével. Az Arsenal soraiban FA-kupa győzelmet is ünnepelhetett, valamint tavaly a világbajnok német válogatottban is szerepelt labdarúgó távozására most rábólintottak az Ágyúsoknál is, így vélhetően egy olyan csapatban folytathatja karrierjét a csatár, ahol több játéklehetőség jut majd a számára. A lengyel származású focista piaci értéke 12 millió euróra tehető, és ma 15:30-kor kötheti meg szerződését új klubjával.

Nagy Dávid