Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: Gyors gólváltás után döntetlen Debrecenben

Döntetlen született az Újpest debreceni vendégjátékán, ahol az első félidő közepén szerzett két góllal alakult ki a végeredmény.

Nebojsa Vignjevic sem érti, mi történt Szélesi Zoltán ügyében - novosti.rs

Vignjevicék továbbra sem tudnak nyerni


Debrecen – Újpest 1:1 (1:1)

Helyszín: Nagyerdei Stadion Vezette: Farkas
Gólszerzők: Tisza (28.) ill. Diagne (32.)
Sárga lap: Jovanovic (77.) ill. Bardhi (72.), Nagy (76.)

Debrecen: Radosevic – Mészáros, Máté (Sidibe 22.), Brkovic, Korhut – Jovanovic, Bódi, Zsidai, Tisza – Balogh, Castillion (Kulcsár 61.) Vezetőedző: Kondás Elemér
Újpest: Kovács – Nagy, Litauszki, Heris, Mohl – Balázs, Bardhi, Balogh, Hazard (Perovic 87.), Andric – Diagne Vezetőedző: Nebojsa Vignjevic

Aktívabban kezdett a hazai csapat, de sokáig nem jelentett veszélyt az Újpest kapujára, amit most Kovács védett Balajcza eltiltása nyomán. Máté Péter a félidőben kiszállt sérülés miatt, helyét Sidibe vette át. Egy szöglet utáni kavarodás nyomán aztán vezetést szerzett a Loki, Tisza lőtte a léc alá a labdát (1:0). Nem tartott sokáig azonban a hazaiak öröme, négy perccel később ugyanis Diagne közelről egyenlített (1:1). Visszavehette volna a vezetést a Debrecen, de Bódi remek szabadrúgása a kapufán csattant, így félidőre döntetlennel vonultak a csapatok.
Szünet után Diagne veszélyeztetett újra, de Radosevic védett. Ezután sokáig nem történt semmi, majd Hazard lövése kerülte el nem sokkal a kaput.Bódi szabadrúgása után Sidibe lőtt fölé, aztán Diagne kísérletét tolta ki a léc alól Radosevic. Felpörögtek az események, Sidibe lőtt kapufát, aztán pedig Tisza löketét védte Kovács. Gólt azonban már egyik csapat sem szerzett, így megosztoztak a pontokon a felek.

Munkácsi Ádám