Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: új középpályás a csapatnévsorban

Felkerült a Haladás hivatalos weboldalára az idei játékoskeret, s pár meglepetésre lettünk figyelmesek. Egy sajátnevelésű csatár Szolnokra került kölcsönbe a következő idényre, illetve jó pár Dorogon folytatják pályafutásukat.

A Haladás hivatalos weboldalán is látható a gárda idei játékoskerete. Négy kapus neve arról tanúskodik, hogy Gyurján Márton hiába járt több NB II-es csapatnál próbajátékon, végül nem járt sikerrel. Lévay Gergely pedig most nyáron tért haza ausztriai légióskodásából.

A védőknél nagy meglepetésre nem bukkantunk. Ha csak az nem számít annak, hogy a hosszú ideje sérüléssel bajlódó hátvéd, Katona Máté is felkerült a névsorba, pedig egyes hírek arról szóltak, hogy az őszt Sopronban töltheti kölcsönben. Igaz még egy hónap hátravan az átigazolási időszakból.

dudas - vaol.hu(vaol.hu)

A középpályára ellenben nem került be egy régóta sérült játékos, így valószínűleg Dudás Ádám távozik, ami akár azt is jelentheti, hogy a nagy ígéretnek induló középpályás, akár pályafutása befejezésére is kényszerülhetett. Igaz erről még semmilyen megerősítés nem látott napvilágot. Reméljük, hogy a még mindig csak 27 éves szélső, hosszú évekre letudta a sérüléseit. Eddig még nem jelentették be, illetve az MLSZ adatbázisában sem szerepel, hogy Szellák Soma a Haladás játékosa lett. Viszont a csapat menüpont alatt, a középpályásoknál mosolyog.

A csatároknál nem láthatjuk az olasz Leandro Martinezt, akiről nemrégiben terjedt el, hogy hazatérhet. Ezen információ sincsen még megerősítve, de Matinez jelenleg nem található a csatároknál. Aki biztos, hogy máshol folytatja, ő nem más, mint Török Milán, ő a következő idényben Szolnokon mutathatja meg magát, ugyanis egy évre a MÁV-hoz került kölcsönbe.

Hétfőn jelent meg a Dorog weboldalán, hogy egyes internetes hírekkel szemben, csak aznap lett hivatalos a Grabant testvérek szerződtetése, mi pedig már múlt héten megírtuk, így akár nekünk is szólhatott eme bejelentés. A fociclub.hu aznap írta meg az átigazolást, amikor Grabanték játékengedélyére rákerült, hogy a Dorogi Futball Szolgáltató Kft. kölcsönvette őket. Íme:

DOROGI FUTBALL SZOLGÁLTATÓ KFT. 2016.07.20 Kölcsönadás 2016.07.16-2017.06.30

A Grabant testvérek nem egyedül kerültek a Bányászvárosba, lévén a korábban már Sopronnál is beharangozott 1995-ben született szélső Medgyes Zoltán is a következő idényben a Dorognál bizonyíthatja be, hogy hiba volt lemondani róla.

Endrődi Dávid