Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga felkészülés: Nyert a Valencia és a Sevilla is, a Villarreal csak a döntetlenig jutott

A Real Madrid és a Barcelona mellett a spanyol bajnokság szinte összes csapata pályára lépett a mai napon. A nagyobb csapatok szinte mindannyian nyertek, de a közép és alsóházban található csapatok is jobban szerepeltek a felkészülés ezen szakaszában. 

54002578

Forrás: sevilla.abc.es

St. Pauli – Sevilla: 1-2 

A német másodosztályban játszó St. Pauli csapata először egy kicsit meglepte az EL-bajnok Sevillát, amikor az első félidőben vezetést szereztek. A spanyolok sokat hibáztak, ezt használta ki a német csapat a 35. percben. Azonban az öröm nem tartott túl sokáig, mivel az 53. percben Vitolo egyenlített, majd a 68. percben Correa szerezte meg a vezető találatot. A Sevilla legtöbb kulcsjátékosa hiányzott a meccsről, de két új csatárt is bejelentettek, miközben egy, Kevin Gameiro az Atlético Madridhoz igazolt.

vale

Forrás: valencia.com

Ilves – Valencia: 1-4

A Valenciának már sokkal könnyebb dolga volt a finn első osztályban játszó Ilves ellen. Már a 10. percben megszerezték vezetést Rodrigonak köszönhetően, majd öt perc múlva Paco Alcacer meglőtte a másodikat. Rodrigo a 22. percben duplázott és az 58. percben még egy büntetőhöz is jutottak, amit Mina értékesíteni is tudott. A finnek a 64. percben szépíteni tudtak, és a spanyolok sem lőttek már újabb gólt.

villarealForrás: Villareal Twitter

Braga – Villarreal: 0 – 0

A nap talán legizgalmasabbnak hangzó meccse a portugál és a spanyol negyedik helyezett találkozója lehetett volna, azonban egy gól nélküli döntetlent játszottak. A meccs egyébként nem volt rossz, mindkét oldalon megvoltak a helyzetek, de a gól egyik csapatnak sem jött össze. A spanyoloknál Soldado került a legtöbbször helyzetbe, míg a Braga gyors kontrákkal próbált gólt szerezni.

A többi meccsen a Betis büntetőkkel győzte le az Evertont, az Eibar viszont három gólt kapott a Besiktastól. Az újonc Leganes legyőzte a Real Madrid Castillat, az Ossasuna viszont kikapott a Cadiz csapatától.

La Liga csapatok szombati eredményei:
Everton – Betis: 1-1 Büntetők után: 1-2
Besiktas – Eibar : 3 -0
Düsseldorf – Malaga: 2-3
Excelsior – Espanyol: 0-3
R. Oviedo – Deportivo La Coruna: 0-2
Real Madrid B – Leganes: 0-1
Racing Santander – Sporting Gijón: 0-2
Heerenveen – Real Sociedad: 0-2
Cadiz – Ossasuna: 2-1
Fuenlabdrada – Rayo Vallecano: 0-1
Granada – Al-Ahli Dubai: 0-0

 

Szigeti Andrea