Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Idegenben nyert a Schalke – videó

Vasárnap rendezték meg a Bundesliga 25. fordulójában a Mainz – Schalke összecsapást. Az előző találkozójukon, Gelsenkirchenben a Schalke könnyedén lépte le a mostani házigazdát, és most idegenben is győzelemre készültek.

27233_151001_spielbericht_2_658x370

Mainz – Schalke 04 0:1 (0:0)
Helyszín: Opel Arena, Mainz Vezette: Stark
Gólszerző – ill. Kolasinac (50.)
Sárga lap: Samperio (25.), Bungert (63.) ill. Burgstaller (28.), Badstuber (69.), Schopf (82.), Choupo-Moting (93.)
Kiállítva: – ill. –

Mainz: Lossl – Donati, Bungert, Ramalho, Brosinski – Gbamin, Latza (Muto 82.) – Oztunali, Krkic (Quaison 61.), Samperio (De Blasis 61.) – Cordoba Vezetőedző: Schmidt

Schalke 04: Fahrmann – Kehrer, Höwedes, Badstuber, Kolasinac – Stambouli, Goretzka (Bentaleb 46.) – Schopf, Meyer (Caligiuri 62.), Choupo-Moting – Burgstaller (Di Santo 85.) Vezetőedző: Weinzierl

A helyzetek sorát Latza nyitotta meg, de a lövése pontatlanra sikerült. A 13. percben Kehrer egy szabadrúgást követően fejjel próbálkozott, ám a labda a kapu fölött szállt el. A 16. percben Burgstaller eresztett meg egy lövést. A kapu jobb sarkába tartó labdát Lossl hatástalanítani tudta. A 23. percben ismét Latza próbálkozott, de nem tudott túljárni Fahrmann eszén. A 38. percben Krkic próbálkozása után kellett bravúrt bemutatnia a Schalke portásának. Az első játékrész gól nélküli döntetlennel zárult.

Az 50. percben megszerezte a Schalke a vezetést. Burgstaller tett remek labdát Kolasinac elé, aki élt is a felkínált lehetőséggel. A 60. percben Krkic egyenlíthetett volna, de a fejesét Fahrmann védeni tudta. A mérkőzésen még születettek ugyan helyzetek, de újabb gólt már nem láthatott a közönség. A második félidő elején szerzett találat elég volt ahhoz, hogy a Schalke idegenben is begyűjtse a három pontot.

https://www.youtube.com/watch?v=EK_oMapE8rg

Kép: india.com

Nagy Gábor