Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Ibrahimovic velünk van, hogy segítsen!”

Az Európa-liga szerda esti fináléjára készülő Manchester United spanyol középpályása, Ander Herrera az Ajax elleni döntő előtt csapategységről, valamint Zlatan Ibrahimovic fontosságáról is beszélt.

(Kép: goal.com)

Ander Herrera megerősítette azt, amin sokan ámultunk. Zlatan Ibrahimovic az MU utazó keretével tartott a hazájában, Stockholmban rendezendő szerdai Európa-liga fináléjára. A súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedő svéd klasszis mellett ott van a keretben a régebb óta maródi Ashley Young is, és ahogy Herrera is fogalmazott, a jelenlétük lökést adhat a csapatnak.

“Egy csapat vagyunk, egységesnek kell lennünk, hiszen ez mindannyiunk számára egy döntő összecsapás lesz. A 11 kezdőjátékos mellett mindenkire szükségünk van!” – Nyilatkozta a spanyol válogatott középpályás a sajtó képviselőinek, majd a következőképpen folytatta: “Zlatan és Ashley roppant mód rutinos futballisták, az ő tapasztalatuk mindannyiunknak segíthet akár játszanak, akár nem. Ha megnyernénk az Európa-ligát jó szezont zárhatnánk, és bejutnánk a Bajnokok Ligájába is. Ehhez ahogy már mondtam a keret összes játékosára szükségünk lesz!” – Így Herrera, aki még hozzátette, Zlatan mindenben támogatja csapattársait, és ezért is szeretnék, ha a korábbi Bilbao játékos szerint különleges személyiséggel megáldott svéd óriás minél előbb visszatérne a pályára. “Zlatan nagyon, nagyon jó játékos, egy igazi bajnok, aki mindig győzni akar! Optimistán áll a dolgokhoz, ezért is vagyok benne 100%-ig biztos, hogy mihamarabb visszatér majd a legmagasabb szintre!” – Zárta gondolatmenetét Ander Herrera.

Az Ajax – Manchester Untied összecsapás szerda este 20:45-kor kezdődik!