Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U20-as Vb: A PSG támadója kétszer volt eredményes

Csütörtökön a nap folyamán újra pályán volt Franciaország és USA, mindkét válogatott nyert, miközben az U20-as világbajnokságon zárult a csoportkör 2. fordulója. Nézzük mit hozott a 6. játéknap eredmények tekintetében, illetve hogyan is áll a résztvevő 24 csapat az egyes kvartettekben. 

123

E-csoport:
Új-Zéland – Honduras 3:1
G: Bevan (1., 56.-büntető), Ashworth (23.), ill. Alvarez (50.)

Franciaország – Vietnam 4:0
G: Augustin (22., 45.), Thuram (18.), Poha 52.) ill.

Hiába játszott hatalmas mezőnyfölényben, és alakított ki háromszor annyi lehetőséget Honduras, a hármas sípszó pillanatában Új-Zéland fiataljai örülhettek. Az első perces gól igencsak rányomta  bélyegét a dél-amerikaiak meccsére, akik végig futottak az eredmény után. Mindeközben a franciák az első meccsen is betaláló PSG támadó Augustin vezérletével könnyedén nyertek. A gólfelelős ezúttal kettőt vállalt, továbbá a Rennes középpályása Poha és a Sochaux csatára Thuram is eredményes tudott lenni. Augustin egyébként büntetőt is vétett, 3 góllal pedig holtversenyben vezeti a góllövőlistát. A futballtársadalom tavaly jegyezte meg az ifjú támadó nevét, amikor is az U19-es Eb gólkirálya lett 6 találattal, megelőzve az azóta sokkal nagyobbat lépő, akkor 5 gólig jutó csapattársat, a Monaco kiválóságát Mbappe személyében.

F-csoport:
Szenegál – USA 0:1
G: – ill. Sargent (34.)

Ecuador – Szaúd-Arábia 1:2
G: Caicedo (89.), ill. Al Yami (7., 84.)

Izzadtságszagú meccset nyert meg az első körben botló USA. Szenegál vállalkozóbb szellemű volt, ám nem sikerült bevenniük az amerikai hálót. A kvartettben még semmi nem dőlt el, körbeverés van kialakulóban. Ez első fordulóban hármat lövő Ecuador hamar hátrányba került, Cabezas pedig büntetőt is hibázott. A hajrában kétgólos hátránynál már csak a szépítésre futotta a dél-amerikaiaknak, akik minden tekintetben hatalmas fölényben játszottak.

Íme a csoportok állása két kör után

Továbbá a harmadik helyezett csapatok rangsora

Teljes képernyő rögzítése 2017.05.25. 211020

Teljes képernyő rögzítése 2017.05.25. 211057