Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappe elutasította Guardiolát – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Monaco fiatal tehetségé, Kylian Mbappe elutasította a Manchester City ajánlatát, mert egy másik csapatnál szeretne játszani. 

14962112316591

Forrás: Marca

A spanyol Marca információi szerint Mbappe elutasította Guardiolát és a Manchester Cityt, mert más tervei vannak a saját jövőjére vonatkozóan. A lap szerint a 18 éves francia csatár még nem döntötte el, hogy már idén nyáron elhagyja-e a Monaco csapatát, vagy majd csak jövőre, de egy biztos, mindenképpen a Real Madridnál szeretne futballozni, hiszen ez az álma. A másik ok Zinedine Zidane lehet, hiszen Cristiano Ronaldo mellett, a királyiak jelenlegi edzője a másik példaképe.

“Zidane játéka motivált, hogy merjek nagyot álmodni, sőt még most is, akárhányszor megnézek róla egy videót. Edzőként teljesen más, de így is hihetetlenül sikeres, hiszen rövid idő alatt nagyon sok mindent elért, és még mindig tud tovább fejlődni.”

Dmitri Rybolovlev, a Monaco tulajdonosa örülne az érte kapott pénznek, de nem minden áron. Szeretnék megtartani a fiatal csatárt, aki a klub jövője is lehet, igaz, egy 120 milliós ajánlatra nem biztos, hogy nemet mondanának.