Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Monaco: Minél előbb tisztáznák a csodagyerek jövőjét!

A francia sajtóban csütörtökön megjelentek szerint az AS Monaco vezetősége minél előbb szeretné tisztán látni Kylian Mbappéval szándékát a játékos jövőjét illetően.

(Kép: as.com)

A nemzetközi futball elitjébe valósággal berobban Kylian Mbappé jó teljesítménye igencsak felkeltette a kontinens élcsapatainak érdeklődését. Kis túlzással nehéz lenne olyan élcsapatról olvasni, ahol ilyen-olyan mértékben, de ne merült volna fel a mindössze 18 esztendős csatár szerződtetése.

Eközben a játékos körül kialakult találgatásoknak Monacóban mindenképpen szeretnének véget vetni, ezért a “hercegségbeliek” a francia L’Équipe sportnapilap szerint még a hétvége előtt tárgyalóasztalhoz ülnek a játékos ügynökével. A francia klub szándékai egyértelműek, megtartanák tehetségüket, ugyanakkor érthetően tisztán szeretnék látni a jövőt, éppen ezért, az egyeztetésekre akár még a mai napon sor kerülhet.

Aki esetleg nem tudná, Mbappé alaposan kivette a részét a francia bajnokságot megnyerő AS Monaco szárnyalásával, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 44 mérkőzésen 26 gólt és 14 gólpasszt szorgoskodott össze az azóta már a francia válogatottban is bemutatkozó fiatal.