Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan René Adler új csapata! – HIVATALOS

Megvan René Adler újdonsült állomáshelye. Az elmúlt öt esztendőt a Hamburg együttesénél töltő rutinos, tizenháromszoros német válogatott hálóőr a Sandro Schwarz által irányított FSV Mainz csapatánál folytatja pályafutását…

adler_alt

A tapasztalt René Adler két esztendőre szóló szerződést írt alá az FSV Mainz együttesével – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A rutinos hálóőr egyébként ingyen érkezett újdonsült állomáshelyére, mivel a hónap végén lejár a kontraktusa a Hamburggal. 

René Adler már nagy fiatalon a Bayer Leverkusen első számú kapusa lett. Mindössze 22 esztendős volt, amikor a 2006/2007-es idény második felétől vele kezdődött a “gyógyszergyáriak” kezdője. A bizalom töretlen volt feléje, remek teljesítmények hála pedig bemutatkozhatott a német labdarúgó-válogatottban is. Nagy esélye volt arra, hogy a 2010-es Vb-n ő legyen a nemzeti csapat első számú portása, ám egy komolyabb sérülés keresztbe tett neki. Adler 2012 nyarán úgy döntött, hogy elhagyja a Leverkusent és a Hamburg színeiben folytatja karrierjét. Az ott eltöltött öt év alatt szintén megkérdőjelezhetetlen volt a helye a kezdőben, viszont a komolyabb sérülések itt sem kerülték el.