Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: buli a szégyenletes 2-2 után

Péntek este elvileg egy könnyed hazai mérkőzés várt a Bayern München együttesére. Azonban a bajorok sztárjai hiába vezettek már 2-0-ra is a Wolfsburg ellen, a lelkes „Farkasok” a hajrában egyenlíteni tudtak, és egy ponttal távoztak az Allianz Arénából.

Eközben a Dortmund veretlenül, egyetlen gólt kapva vezeti a bajnoki táblázatot, sőt a Bayern nemcsak, hogy már 3 pontnyi hátrányban van a Ruhr-vidékiekkel szemben, de még a Hoffenheim is megelőzte.

Azonban itt a hétvége, és a müncheni Oktoberfestre akkor is ki kell látogatnia a fiúknak, ha Carlo Ancelotti vezetőedző legszívesebben reggeltől estig futtatná őket az edzőpálya körül. A kötelező programért szokás szerint a hagyományok, és a klub sörszponzora, a mindig bőkezű és feneketlen korsójú Paulaner felel. A bajor sörgyártó cég idén is megtámogatta a Bayern sztárjainak minden csinnadrattával kiegészülő fellépését a sörsátrak tengerében.

Alább, a müncheni csillagok posztjait, megjelenéseit mutatjuk be, mindenféle felesleges kommentár nélkül, ugyanis a képek magukért beszélnek:

lewa003

ancelottiék001

vidal001

bayern001

rudy001

thiagoalcantara001ű süle001

robbenék001

hummels001

FÉNYKÉPEK FORRÁSA: bild.de