Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! A vb legjobb kapusa megállapodott új klubjával!

Sajtóértesülések szerint az oroszországi világbajnokság legjobb kapusának megválasztott Thibaut Courtois távozik Londonból, miután megállapodott új klubjával. 

Az RMC Sport értesülései szerint a Chelsea belga hálóőre Thibaut Courtois távozik a londoni kékektől és a Real Madrid játékosa lesz, miután a két klub megállapodásra jutott a játékos vételárát illetően. A világbajnokság legjobb kapusának választott Courtois 35 millió euróért lesz a királyi gárda játékosa a francia rádióállomás értesülései szerint.

A 26 esztendős hálóőr 2011 óta állt a Chelsea alkalmazásában, igaz 2011 és 2014 között már szerepelt Spanyolországban méghozzá a Real városi riválisánál az Atleticóban. Madridban összesen 154 alkalommal állt a gólvonal előtt a belga portás. A Chelsea együttesénél szintén 154 alkalommal védte a londoniak kapuját.

Courtois pályafutása során spanyol bajnoki címet, Európa-ligát, Európai Szuperkupát, Király Kupát, angol bajnoki címet és FA-kupát is nyert. A belga hálóőr szerződése 2019 nyarán jár le a londoni együttesnél, de mindmáig nem hosszabbítottak a felek, így minden bizonnyal ha pénzt szeretnének a londoniak idén nyáron eladják áron alul. A játékos piaci értékét a mértékadó transfermarkt portál 65 millió euróra taksálja.

Kép forrása: skysports.com