Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ugrai légiósnak állhat

Az átigazolási időszak utolsó napján szakított a DVTK-val a válogatottban is bemutatkozó Ugrai Roland. A diósgyőri csapat nem véletlenül várt a végéig, mert bízott benne, hogy értékesíteni tudja a támadót. Végül ingyen hagyta el a Diósgyőrt, s úgy néz ki, hogy sikerül külföldre igazolnia, ráadásul magyar csapattársa is lehet a görög Atromitosznál.

(dvtk.eu)

Az elmúlt években kicsit elfelejtették a magyar focistákat Görögországban, hiszen volt időszak mikor több hazánkfia is ott rúgta a bőrt, de az előző idényben senki. Az idei nyáron Megyeri Balázs, majd Windecker József is a félszigetre igazolt, most pedig Ugrai Roland is követheti őket. (ráadásul Futács Márkót is korábban szóba hozták a Panathinaikosszal) A görögök a héten amúgy is megjegyezhették a magyarok nevét, hiszen a válogatottunk Nemzetek Ligája meccsen 2-1-re legyőzte őket a Groupama Arénában. Azért sikert is könyvelhettek el ellenünk, hiszen a MOL Vidi FC-t az AEK Athén búcsúztatta a Bajnokok Ligája-selejtezőjében.

A sport-fm.gr szerint a görög élvonalban két forduló után ötödik helyen álló Atromitosz már megegyezett Ugraival, s az orvosi vizsgálatok után hamarosan bejelenti az átigazolást. Egyes hírek már a csütörtöki napon történő bemutatásról szólnak.

Ugrai Békéscsabán nevelkedett, majd a Haladás, a Ferencváros, ismét a Haladás végül a Diósgyőr csapataiban szerepelt az NB I-ben 138 bajnokin, s ezeken 28 gólt lőtt. A válogatottban ötször játszott, s egy góllal tette le a névjegyét.