Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Guardiola csapatából is venne új játékost a Real!

Úgy tűnik a Real Madridnál valóban tervezgetik, hogy az angol Premier League-ből hoznak új játékosokat a csapathoz. A lista ugyanis csak bővül és bővül (…)

(Kép: as.com)

(…) Az AS című sportnapilap azt állítja, hogy a blancók érdeklődnek a Manchester City tehetséges fiataljáért, Brahim Díazért.

A 19 esztendős Malága nevelésű támadó középpályás kapcsán a madridi székhelyű lap a játékoshoz közeli forrásokra is hivatkozik, azt állítva, hogy a spanyol utánpótlás válogatott tehetség jövő nyáron, szerződése lejártával Madridba költözhet – Ez esetben ingyen.

Brahim Díaz a mértékadó transfermarkt.de szerint idén nyáron egy évre kötött profi szerződést a City-vel. Az AS megjegyzi, hogy a fiatal futballista azért is kötelezte el magát csupán egy évre, mert nagy vágya, hogy visszatérhessen Spanyolországba.

A Real Madrid mellett szólhat az is, hogy Díaz állítólag elégedetlen azzal, hogy kevés lehetőséget kap (az angol Szuperkupa döntőjében 15 -, és Ligakupában 133 percet kapott idén – a szerk.). Más kérdés persze, hogy nem valószínű, hogy Brahim Díaz a Real Madridnál egyből alapember lenne…