Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: “Az életemet adnám a PSG-ért”

Bár egész nyáron úgy tűnt, hogy Neymar nagyon szabadulni akar a PSG-től, a brazil támadó most ennek az ellenkezőjéről nyilatkozott. 

Forrás: AS

Sokat köszönhet a PSG Neymarnak, hiszen amióta ismét pályán lehet a brazil, három meccset is megnyert a párizsi klubnak a bajnokságban. A szurkolók szemét azonban még így is szúrja a támadó, pedig a saját elmondása szerint, már javult a kapcsolata a drukkerekkel, ráadásul még az életét is odaadná a Paris Saint-Germainért.

“Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, és segíthetem a csapatot. Azért vagyok itt, hogy az életemet adjam a PSG-ért. Még mindig ők a csapatom, és segíteni akarom őket azzal, hogy gólokat szerzek. A szurkolókkal viszont mindezt könnyebb elérni. Egy játékos kapcsolata velük olyan, mintha barátnőd lenne. Ha valami probléma van, egyikőtök sem akar beszélni róla, de a szeretettel minden megoldódik.”

– nyilatkozta Neymar a Le Parisiennek.

A brazil támadó a bajnokságban már segítheti a csapatát, azonban a Bajnokok Ligájában még mindig az eltiltását tölti, amiből a csökkentés ellenére is maradt még egy meccs.