Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Nem kell az ‘új Hazardnak’ lennie!”

Az amerikai szélső korábbi dortmundi csapattársa, Nuri Sahin a The Times-nak adott interjújában beszélt jó barátjáról, és arról, hogy mit is várhatunk Pulisictól a Chelsea-nél. 

(Kép: as.com) 

A most a Werder Bremen együttesénél játszó török középpályás elég hatásosan kezdte gondolatmenetét.

“Őszintén: melyik játékos hasonlítható Hazardhoz?!” – Tette fel a költői kérdést Sahin, utalva arra, hogy szerinte hiba Pulisicet a belga klasszishoz mérni.

“Hazard kivételes képességű futballista, nagyon kevesen vannak azon a szinten, mint ő. Ahogyan én ismerem Pulisicet, nem akar ő az ‘új Hazard lenni’, nem tesz magára felesleges nyomást ezzel. Sokszor beszéltünk már erről is, és mindig is mondtam neki, hogy az a legfontosabb, hogy ‘a legjobb Christian Pulisic’ akarjon lenni, ne pedig a ‘következő Eden Hazard’!” – Folytatta a török játékos.

“Úgy látom, remek helyen van a Chelsea-nél. Biztos vagyok benne, hogy alapvetően fontos játékosa lesz a londoniaknak. A kezdet nem volt könnyű a számára, hiszen a Chelsea egy óriási klub. Látható, hogy egyre inkább beilleszkedik, élvezi a menedzser és a szurkolók bizalmát, egyre jobb formában van. Minden rendben lesz vele.” – Tette hozzá Sahin.