Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alapembereit kötné magához a Lazio – sajtóhír

A jelenleg szünetelő olasz bajnoki (Serie A) szezonban szélsebesen száguldó Lazio két alapemberét is hosszabb időre szeretné magához láncolni, miután fokozódik a nemzetközi érdeklődés irántuk…

A Calciomercato információi szerint a Lazio vezetősége a következő időszakban két alapembere, a kapus Thomas Strakosha és a középhátvéd Luiz Felipe szerződését egyaránt három évvel, 2025-ig meg szeretné hosszabbítani.

A még utánpótlás korában a római gárdához csatlakozó 25 éves albán kapusra masszív teljesítménye révén a Tottenham és a Leicester City is felfigyelt, de a Lazio mindenképpen vele a gólvonalon képzeli el a csapat jövőjét. Strakosha már az egymást követő negyedik idényben csapata első számú kapusa, a jelenlegi kiírásban 28 tétmeccsen védhette a Lazio ketrecét.

Eközben a 23 esztendős brazil védő az idei szezonban végképp alapemberré nőtte ki magát a parádésan teljesítő csapat hátsó alakzatában, és a nemzetközi sajtóhírek szerint többek közt már a Barcelona érdeklődését is kivívta. Luiz Felipe a jelenlegi fizetése értelmében évente mindössze 500 ezer eurót keres, csapata mindenképpen magasabb bérezést állapítana meg számára, tekintve hogy szép csendben a Serie A legjobb védői közé emelkedett.

A koronavírus-járvány miatti kényszerszünetben a Lazio egyetlen ponttal a címvédő Juventustól lemaradva áll az olasz bajnokság második helyén.