Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra együtt dolgozhat Mourinhóval korábbi játékosa – sajtóhír

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint nem hosszabbítja meg szerződését a Chelsea kiválósága Willian. A brazil szélső viszont úgy hírlik, hogy maradhat Londonban. 

Mint korábban beszámoltunk róla, Willian elutasította a Chelsea szerződéshosszabbítási ajánlatát, azóta pedig több sztárcsapattal is szóba hozták. A legtöbbször az Arsenal nevét lehetett hallani, de a legfrissebb hírek szerint a Tottenham is szeretné megszerezni a 31 esztendős játékost, ahol így ismét együtt dolgozhatna José Mourinhóval. A portugál jól ismeri Williant, hiszen 2013 augusztusa és 2015 decembere között már volt menedzsere a játékosnak a Chelsea-nél, valamint azóta többször kiemelték, hogy jó barátságot ápolnak egymással.

A brazil játékos korábban kijelentette, hogy jól berendezkedett az angol fővárosban, szívesen maradna itt, és nem okozna számára problémát egy városi riválishoz szerződni. Az átigazolással kapcsolatban érdekesség, hogy anno, 2013 nyarán a Chelsea épp a Tottenham orvosi szobájából happolta el a brazilt és győzte meg őt, hogy náluk folytassa pályafutását.

Willian a Chelsea színeiben eddig 329 mérkőzésen lépett pályára, nevéhez 59 gól és ugyanennyi gólpassz fűződik.