Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real mellőzött játékosát akarja a Leicester! – sajtóhír

A Real Madrid 1 év után kész eladni szerb támadóját, Luka Jovicot. Sajtóhírek szerint a Leicester City számít a legfőbb érdeklődőnek.

Luka Jovicot ebben a szezonban szerezte meg a Real Madrid együttese az Eintracht Frankfurt gárdájától 60 millió euróért. A szerb támadó eddig nem hozta a tőle elvárt teljesítményt, aminek okán már egy szezont követően szeretne túladni rajta a “Királyi Gárda”.

A legfrissebb sajtóhírek szerint lenne is érdeklődő Jovic iránt. Az angol bajnokságban szereplő Leicester City szeretné őt megszerezni. Brendan Rodgers ezen a nyáron legfőképp a támadósor mélységén akar javítani, hiszen jövőre szinte biztosan a nemzetközi porondon fog szerepelni a Leicester, amely jelenleg a 4. helyen áll a pontvadászatban. Ezen kívül a menedzser Jovicban látja Jamie Vardy hosszútávú utódját. A Daily Mail értesülései alapján a “Rókák” készek lennének 35 millió eurót fizetni érte.

A szerb támadó ebben a szezonban összesen 25 meccsen kapott szerepet, 770 perc erejéig. Ez idő alatt 2-2 gólt és gólpasszt hozott össze. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 32 millió euróra becsüli.