Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi céljai a 2021-es esztendőre

A magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya sikeresnek tartja a 2020-as esztendőt, Marco Rossi a minap az elmúlt év tapasztalatairól, és a következő év kilátásairól beszélt…

Marco Rossi szövetségi kapitány a Digi Sport híradójának adott interjújában elárulta, hogy nagyon büszke arra, hogy érezhette, Magyarország boldog, de már csak előrenéz és a 2021-es esztendőre is komoly célokat tűzött ki saját maga és a nemzeti csapat elé.

“Szeretném, ha a 2021-es meccsek után újabb fejlődést látnék a csapaton minden tekintetben. Önbizalom, taktika és technika tekintetében is. Minden meccsre tökéletesen fel kell készülnünk, és arra is szükségünk lesz, hogy a mérkőzések közben képesek legyünk változtatni. Ez még mind nem jelenti azt, hogy sikeresek is leszünk. Szeretném, ha jól sikerülnének az Eb-meccsek Franciaország, Portugália és Németország ellen. Szeretném, ha büszkék lennének ránk a szurkolók, ez a legfontosabb!

A legnagyobb álmom, hogy kijussunk a világbajnokságra. Nagyon hosszú idő, 36 év után történhetne meg újra, hogy a magyar válogatott részt vesz a legnagyobb válogatott tornán. Ez lenne pályafutásom legnagyobb eredménye!

Többen figyeltek rám Olaszországban, többet foglalkozott velem és a magyar futballal is a sportsajtó, talán többen is ismertek meg az utcán, de nekem az volt a legnagyobb élmény, hogy kijutottunk az Európa-bajnokságra! Nem tudtam találkozni senkivel a vírusfertőzésem miatt, de érezhettem azt, hogy mennyire boldog Magyarország, és erre nagyon büszke vagyok!”