Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

David Moyes: “Nem volt tervben Haller eladása”!

Mint arról beszámoltunk, a West Ham United eladta Sebastien Hallert az Ajax gárdájának. David Moyes szerint kihagyhatatlan ajánlatot kaptak a támadóért.

Sebastien Haller pár nappal ezelőtt hivatalosan is az Ajax játékosa lett. A támadóért 20,2 millió fontot kaptak a “Kalapácsosok”, amit annak ellenére elfogadtak, hogy ők 2019 nyarán 45 millió fontért vásárolták meg a Frankfurttól az elefántcsontparti játékost. David Moyes szerint mégis jó üzletet kötöttek, bár nem volt tervben az átigazolás:

Kaptunk egy ajánlatot Hallerért, amire nem számítottunk. Nem volt tervben, hogy Sebastient ebben az átigazolási időszakban elveszítjük. Ő egy jó játékos, aki fontos góljaival eldöntött pár meccset a számunkra, de szerintem ő is jól járt a váltással. Ez egy olyan ajánlat volt, amit ha nem fogadunk el most, akkor talán sose kapunk ehhez hasonlót később, úgyhogy úgy érezzük, hogy jól döntöttünk. Így most van pénzünk, amit új játékosok igazolására fordíthatunk, igaz nem számoltunk azzal, hogy támadót is keresni fogunk. Mindenesetre meg fogjuk találni a megfelelő embert erre a posztra.

Haller a West Hamnél eltöltött másfél év alatt minden sorozatot figyelembe véve 53 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 14 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.