Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos edzőt kapott Nagy Ádám csapata

Egy hete menesztette Dean Holdent a Bristol City vezetősége, azóta egy találkozót játszott le a csapat Holden korábbi segítője irányításával, amit elvesztettek. Most meg van a végleges megoldás a kispadra.

A klub vezetői Nigel Pearsont nevezték ki a csapat vezetőedzőjének a szezon végégig. Az 57 éves szakember számára ismerős szituáció lehet a mostani, hiszen az előző szezonban ugyanígy vette át a Premier League-ben a kiesés elől menekülő Watford irányítását. Akkor nem jött be a kinevezése, a Watford kiesett, sőt az utolsó két meccs előtt Pearsont is elküldték.

A Bristol kedd este a Middlesbrough-val találkozik a bajnokságban, Pearson a következő Swansea City elleni mérkőzésen irányíthatja a csapatot.

“Őszintén remélem, hogy ez egy pozitív út kezdete lesz mindannyiunk számára” – nyilatkozta a klub honlapjának az angolt mester.

Nagy Ádám csapata pocsék formában van, sorozatban 7 mérkőzésen kaptak ki (6 bajnoki, 1 FA-Kupa), de a legutóbbi 5 mérkőzésükön (4 bajnoki, 1 FA-Kupa) gólt sem tudtak szerezni. A Bristol jelenleg 15. a tabellán.

Pearsonnak ez a 13. edzői megbízása, legtöbbször hasonló helyzetekben nevezték ki, leghosszabb ideid a Leicester City-t irányította 2008-2010 és 2011-2015 között. A Leicester mellett a Newcastle Unitedet is két ízben vezette 2007-ben és 2008-ban is ideiglenesen.