Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: nagyot bukott a Rangers, továbbjutott a Villarreal – videóval

Steven Gerrard együttese maga alatt vágta a fát, míg a Villarreal csatára, Moreno egymaga lőtte tovább csapatát.

1-1-es összesítéssel várhatta a visszavágót hazai pályán a Liverpool legendás ex-játékosa által irányított Glasgow Rangers, azonban Steven Gerrard csapata példaértékűen mutatta meg, hogyan kell győztes pozícióból elbukni egy párharcot.

Az első félidőben bekapott korai gólt követően ugyanis a Rangers játékosai összezuhantak, amelynek következtében a második etapban két játékosuk is könnyedén megkapta második sárga lapját így sodorva kilátástalan helyzetbe csapatát. Roofe és Balogun kiállításával a Rangers végül kapitulált, mindössze 1 perc kellett a Slavia Praha számára, hogy kettős emberelőnyben bevigye a végső döfést, amelynek köszönhetően 1:3-as összesítéssel jutott tovább a következő fordulóba.

Glasgow Rangers  – Slavia Praha 0-2 (0-1)
Gólszerzők: – ill. Olayinka (14.) Stanciu (74.)
Kiállítás: Roofe (62.) Balogun (73.) ill. –

A Rangers összezuhanásával ellentétben a spanyol székhelyű Villarreal megmutatta hogyan is kell megőrizni egy előnyt, az odavágón szerzett két gólos előnyével a zsebében szinte esélyt sem hagytak a Dinamo Kijev számára a visszavágó folyamán sem.

Gerard Moreno 2 korai góljának köszönhetően a mérkőzés és a párharc is eldőlt a 36. percben, hiszen 2:0-ás eredménnyel az eredményjelzőn, összesen 4:0-ás előnyre tett szert a Villarreal, amely idejekorán tette hitehagyottá a kijevi vendégeket.

A Villarreal így a legjobb nyolc között, a Granada mellett a második csapatként amely tovább jutott a kiírásban.

Villarreal  – Dinamo Kijev 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Moreno (13 ill. 36.) ill. –
Kiállítás: – ill. –

Videó hamarosan!