Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Haaland intézte a norvég csatár sorsát

Érdekes részletet osztott meg az AC Milanhoz szerződésével kapcsolatban Jens Petter Hauge. A norvég szélső ugyan csak csereként, de egyre több lehetőséget kap a milánóiak támadósorában.

A 21 éves Jens Petter Hauge az idény elején, az Európa-liga selejtezőjében szúrt szemet az AC Milan illetékeseinek. Az olasz klub gyorsan ki is fizetett 5 millió eurót a Bodo/Glimtnek. Hauge 2025-ig szóló szerződést kapott a piros-feketéktől, és bár gyakran padozik, Pioli mester gyakran beküldi a hajrára fordulva.

Hauge a SportMediasetnek nyilatkozott a csapat vezérével, Zlatan Ibrahimovic-csal való kapcsolatáról, illetve arról, hogy honfitársa, Erling Braut Haaland tanácsolta neki, hogy fogadja el a Milan őszi ajánlatát:

„Ibrahimovic? Nagyon jó, és nagyon jól érezzük magunkat együtt. Amikor megérkeztem, azt mondta, hogy kötelezzem el magam, és élvezem ki, mert a Milan egy nagyon fontos múltú klub. Azt mondta, hogy dolgozzak keményen, és illeszkedjek jól a csapathoz. Haalanddal sokat beszélgettünk, nagyon jól ismerjük egymást. Sok klub volt, amely érdeklődött irántam. Meséltem neki a Milanról, és őket ajánlotta nekem. Azt mondta, hogy nehéz lesz, de jó leszek.”

– dicsekedett Hauge a tavalyi érkezésével.