Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibra megsérült, lemaradhat az Eb-ről

Az AC Milan vasárnap esti fölényes győzelme alkalmával a második félidőben súlyos veszteség érte a Rossonerit, amely elveszítette veterán hadvezérét sérülésből kifolyólag…

 

Az AC Milan vasárnap esti fölényes, 3-0-s Juventus elleni sikere alkalmával a második félidőben Zlatan Ibrahimovic térdsérülést szenvedett, és a nemzetközi sajtóban komolyabb sérüléstől tartanak, ami akár a svéd klasszis Eb-szereplését is veszélyeztetheti.

A 39 éves veterán harcos egy rossz mozdulat következtében sérült meg, és azonnal le kellett őt cserélni, állapotával kapcsolatban egyelőre konkrét információkat nem tudtak adni. A milánóiak mestere, Stefano Pioli például úgy fogalmazott: “Ibra nem volt jó állapotban a meccs előtt, most pedig fájdalmat érez a térdében, de reméljük, hogy nem túl komoly”.

Ibrahimovic amikor játszik, akkor elképesztő mértékben szállítja a gólokat és bármikor húzóembere csapatának, óriási lökést ad jelenléte a társaknak, viszont óhatatlanul egyre többször bajlódik sérülésekkel, ami az idő előrehaladtával úgy tűnik, csak egyre gyakoribbá kezd válni. Ibra a tavaly januári visszatérése óta 37 bajnokin lépett pályára és 25 gólt lőtt, az idei szezonban 19 meccsen 15 alkalommal volt eredményes.