Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított az Inter veteránja – HIVATALOS

Az olasz bajnok Inter csapat a keddi napon számolt be róla, hogy a következő idényre is megújította rutinos harcosa szerződését…

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Az Inter együttese a keddi napon jelentette be, hogy élt opciós jogával és a milánói együttes automatikusan meghosszabbította Aleksandar Kolarov szerződését a 2021-2022-es szezonra.

A 35 éves szerb balhátvéd múlt nyári átigazolásával már a harmadik különböző patinás olasz klub mezét húzhatja magára, hiszen azok után, hogy 2007 és 2010 között a Lazio játékosa volt, a Manchester City-nél eltöltött hét idény után 2017-ben az AS Roma színeiben tért vissza a Serie A-ba. A veterán játékos a “farkasok” alkalmazásában három év alatt 132 tétmérkőzés alatt mindent egybevetve védő létére 19 gólt szerzett.

Kolarov a Nerazzurri soraiban egyelőre csupán hét bajnokin, összességében pedig mindössze 11 mérkőzésen jutott szóhoz, mivel az elmúlt évad folyamán a sérülésék sem kímélték őt.

Mint ismeretes, az Inter a bajnoki címe ellenére anyagi okokból várhatóan több húzóemberétől is kénytelen lesz megválni, mint ahogyan bajnok vezetőedzője, Antonio Conte is távozott az elmúlt idény végeztével, de Kolarov szolgálataira továbbra is számítanak.