Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: hetet vágott a Bayern hazai pályán! – VIDEÓVAL

Több, mint egy évtizedes kihagyás után tért vissza a Bundesligába a Bochum együttese. A kék-fehér kiscsapatnak természetesen, ahogy korábban, úgy ma sem sok esélye volt a Bayern München ellen.

Egyelőre még keresi egymást Julian Nagelsmann vezetőedző és a Bayern München, de a fiatal szakembernek aligha van nehéz dolga. A remek játékosanyag eddig három győzelemre és egy döntetlenre volt jó a bajnokságban. Igaz, az erős forma már egyértelműen kirajzolódott abban, ahogy könnyed játékkal döngölték földbe a Barcát a Bajnokok Ligája hétközi nyitányán.
A ma délutáni „edzőmeccsen” Novothny Soma nem volt ott a vendégek keretében. Talán jobban is járt a magyar támadó, lévén társai hét gólt kaptak a rekordbajnoktól. A termelést Leroy Sané kezdte meg, aki az egyik legjobb meccsén van túl, mióta hazatért Németországba.
A második félidőben az első „négyese” után már csak három gól esett, és természetesen Robert Lewandowski is megszerezte a maga termését. A lengyel persze vezeti is a góllövőlistát.

Bundesliga – 5. forduló
Bayern München – VfL Bochum 7-0 (4-0)
Gólszerzők: Sané (17.), Kimmich (27., 65.), Gnabry (32.), Lampropoulos (43.-öngól), Lewandowski (61.), Choupo Moting (79.), ill.

A meccs összefoglalója:

A bajnokság állása:

A góllövőlista élmezőnye: