Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve szemet vetett a Lyon középpályására! – sajtóhír

A Goal.com beszámolója alapján az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus szívesen soraiban tudná az Olympique Lyon brazil kiválóságát, Bruno Guimaraest…

A Goal.com úgy tudja, hogy a Juventus szintén érdeklődik az Olympique Lyont erősítő Bruno Guimaraes játékjoga iránt. A francia klub állítólag hajlandó lenne megválni tőle, ha az adott csapat először fél évre kölcsönvenné illetve beleegyezne a 45 millió eurós vásárlási kötelezettségbe. A Juve mellett az Arsenallal egyébként már többször hírbe hozták a brazil középpályást.

Bruno Guimaraes 2020 januárja óta tartozik a Lyon kötelékébe. A brazil futballista gyorsan a neves együttes alapembere lett, jó teljesítménye miatt pedig idővel bemutatkozhatott a brazil válogatottban. Bruno az aktuális idényben 23 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 6 gólpasszt osztott ki. Tagja volt az olimpiát nyerő csapatnak, Guimaraes mind a 6 találkozón pályán volt, a tornán mindössze egyszer cserélték le. Szerződése 2024-ig köti a Lyonhoz, a transfermarkt pedig 30 millió euróra taksálja piaci értékét.