Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: a várost ünnepli az új vendégmez!

MEZMEGAZ Az FC Barcelona és a Nike már rengeteg közös emlékezetes ötletet mutatott be a klub mezein. A katalánok új hazai garnitúrája a sok sötétkék részlet miatt kissé meghökkentő, ám valóban emlékezetes lehet. Most a második számú dresszről hullott le a lepel.

Hivatalosan még nem került bemutatásra, de a kiszivárgott képeknek hála már most megismerkedhetünk a Barca új idegenbeli mezével. Az arany szín sokkal elegánsabb, mint a klub korábban rendre használt neonzöld vagy neonsárga különlegességei. A hazai trikón is hangsúlyossá váló sötétkék is megjelenik. Ez a szín hangsúlyozza ki az emblémákat, mint a klubcímer vagy a szponzorlogó. Az ujjak végén megjelenő csíkozás egyfajta főhajtás az 1992-es barcelonai olimpia előtt. Az akkor érmet szerző sportolók medáljai ilyen stílusú szalagon lógtak.

A vendégmez igazi különlegességét a város kissé stilizált térképének monumentális megjelenítése adja. Korábban ilyen patrióta hozzáállásra a divat tekintetében még nem volt példa az FC Barcelona esetében.

Mennyire tetszik az új póló?