Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandiából igazolna középpályást a Chelsea! – sajtóhír

A Kékek mindenképpen szeretnének szerződtetni még egy középpályást és egy támadót is az átigazolási piac lezárása előtt, előbbi az Eredivisiéből érkezhet, utóbbi pedig nagy valószínűséggel a Barcalona csatára, Aubameyang lehet.

(Photo by Michael Bulder/NESImages/DeFodi Images via Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Chelsea a PSV Eindhoven labdarúgóját, Ibrahim Sangerét szemelte ki csapatának megerősítésére. A 24-szeres elefántcsontparti válogatott játékost 2025-ig köti szerződés az eindhoveni klubhoz, piaci értékét 24 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, azonban legalább 45 millió eurót kérnének érte a hollandok a hírek szerint.

Sangaré 2020 szeptemberében igazolt a PSV-hez a francia Toulouse csapatától 7 millió euróért cserébe, azóta 96 tétmérkőzésen léphetett pályára a klub színeiben, amelyeken 8 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. A 24 éves középpályás az elmúlt szezonban kiváló teljesítménnyel rukkolt elő többször is, két alkalommal pedig őt választották meg a hónap legjobb játékosának is a holland élvonalban. Sőt, bekerült a szezon álomcsapatába is, így nem meglepő, hogy egész nyáron topklubok környékezték meg őt, végül úgy döntött marad, de lehet, hogy a Chelsea újabb érdeklődésére már nem mond nemet sem ő, sem a csapata.