Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönvette a Villarreal támadóját a Tottenham! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy az idény végéig kölcsönvette a Villarrealtól Arnaut Danjumát.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Arnaut Danjuma személyében megvan a Tottenham első szerzeménye a téli átigazolási időszakban. A holland játékos, aki a bal szélen, a csatár mögött és csatárként is bevethető az idény végéig került kölcsönbe a londoni együtteshez, de jelenlegi klubja, a Villarreal azt is bejelentette, hogy a megállapodásuk tartalmaz egy vételi opciót is. Danjuma számára nem lesz ismeretlen az angol környezet, hiszen 2019 és 2021 között a Bournemouth játékosa volt. A szigetországba való visszatérése már napok óta téma volt az angol sajtóban, ám sokáig úgy tűnt, hogy a 25 éves játékos az Evertonhoz fog kerülni. Az elmúlt napokban azonban a Tottenham neve is felvetődött vele kapcsolatban, mint lehetséges következő állomás, és a Spurs gyorsan nyélbe is ütötte az üzletet.

Danjuma az elmúlt másfél évben minden sorozatot figyelembe véve 51 mérkőzésen lépett pályára a Villarreal színeiben, amelyeken 22 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. A Spurs számára Danjuma azért is komoly erősítés, mert Antonio Conte a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában is számíthat a játékára, miután a Villarreal az Ekl-ben szerepelt az ősz folyamán.