Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Édesapja tájékoztatást adott Szalai Attila céljairól

Miután az elmúlt hetekben ismét számtalan pletyka látott napvilágot az átigazolásával kapcsolatban, a magyar válogatott hátvéd édesapja megszólalt fia jövőjéről…

(Photo by ANP via Getty Images)

Az elmúlt hetek sajtóhíreszteléseiről a török Fenerbahcéban futballozó Szalai Attila édesapja, idősebb Szalai Attila elmondta, hogy a többsége igaz volt, de nem lett volna szerencsés a szezon közbeni váltás:

“Ati szeretne bajnokságot nyerni a Fenerrel. Télen pedig szerintem sem szerencsés váltani. Majd meglátjuk, mit hoz a nyár, de szerintem nagyon jó helyen van és nagyon szépen fejlődik” – mondta a 31-szeres válogatott belső védő édesapja, hangsúlyozva, hogy fia most is topcsapatban van, ugyanakkor az elmúlt években mindegyik kiemelt bajnokságból volt megkeresése.

A 25. születésnapját a közelmúltban ünneplő hátvéd két évvel ezelőtt szerződött a török klubhoz a ciprusi Apollon Limasszol csapatától, játékjogáért a 2.3 millió eurót fizetett az isztambuli egylet. Szalai a Fener hátvédsorába hamar beilleszkedett és villámgyorsan nélkülözhetetlen alapemberré vált az együttesben, és hátvéd létére 21 meccs alatt három gólt szerzett a múlt szezonban. Az elmúlt idényben sérüléséig 31 bajnokin és összesen 43 tétmérkőzésen vették számításban.

A magyar válogatott alapembere az idei szezonban eddig 34 tétmérkőzésen szerepelt klubcsapatában, beleértve az összes bajnoki meccset.