Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: hosszabbítanak a kulcsemberrel! – képpel

Minden arra utaló jel szerint a friss Olasz Kupa-győztes Inter szerződést hosszabbít kulcsemberével, Alessandro Bastonival.

A 24 esztendős olasz válogatott középhátvéd jelenlegi kontraktusa 2024 nyaráig érvényes, ezt toldanák meg a klub részéről, elismerve Bastoni jó teljesítményét további négy évvel, 2028-ig.

Az Atalanta együttesénél nevelkedő, onnan már 2017-ben az Interhez szerződő, ám az első években még rendre kölcsönadott (vissza az Atalantához és a Parma-hoz – a szerk.) Bastoni egyébként mint az maga is elmondta, szívesen maradna hosszú távon Milánóban, így vélhetően rajta nem fog múlni a megegyezés.

“Remekül érzem magam az Internél. Annyit tudok, hogy a klubbal hasonlóan gondolkozunk a közös folytatásról, így valóban közel a megállapodás.” – idézik az olasz lapok a hátvédet, akivel kapcsolatban tehát rövidesen a hivatalos bejelentés is megszülethet.

Alessandro Bastoni a Bajnokok Ligája döntőjében is érdekelt, Olasz Kupa-győztes Interben 43 tétmérkőzésen lépett pályára idén, megbízható védőmunkája mellett 6 gólpasszal is segítette csapatát a szezonban.