Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbítana kulcsjátékosával az AC Milan! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese szeretne szerződést hosszabbítani kulcsjátékosával, Mike Maignannal.

(Photo by Claudio Villa/AC Milan via Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport legfrissebb értesülései szerint az AC Milan vezetősége nagy erőkkel azon dolgozik, hogy meghosszabbítsák kapusuk, Mike Maignan szerződését. A francia hálóőr ugyanis az elmúlt két szezonban rendkívül meggyőző teljesítményt nyújtott a milánói klub kapujában, amivel nem meglepő módon számos sztárcsapat figyelmét felhívta magára. A beszámolók alapján az érdeklődések elkerülése végett a Milan hamarosan leülne tárgyalni Maignannal az új szerződéséről, ami a mostani, 2026 nyaráig érvényben lévő kontraktusát további két évvel megtoldaná. Ezen kívül a francia kapus fizetését is jelentősen megemelnék, ami azt eredményezné, hogy  a jelenlegi 2,8 millió euró helyett évente 4 millió eurót kereshetne a 27 éves játékos.

Mike Maignan 2021 nyarán igazolt a Milanhoz a Lille csapatától 15,4 millió euró ellenében. A klub színeiben azóta 67 alkalommal lépett pályára, amelyekből 29-et kapott gól nélkül hozott le.