Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Godín: A Juve olyan, mint az Atleti? Talán

Az uruguayi középhátvéd hatalmas szerepet játszott abban, hogy az Altetico BL-döntőig menetelhessen, őt is meginterjúvolták a meccs előtt.

Forrás: larepublica.pe

Az egész BL-forduló egyik legjobban várt meccse az Atletico Madrid-Juventus összecsapás, ahol napvilágot láthat mindkét csapat igazi ereje. Torinói szemszögből bemutattuk a helyzetet, most megnézzük, hogy a spanyolok hogy várják a találkozót. “A Juventus követheti az Atletico példáját (a tavalyi Bl-szezonra utalva – a szerk.), igaz nem lenne meglepetés. A Juventus egy remek csapat gazdag történelemmel. 3 bajnoki címmel a hátuk mögött érkeznek, és a BL-ben is versenyképesek.”
“Mi volt az Atletico titka? (a szívére mutat) A szív, az akarat, hogy győzzünk, és ezt mind meg fogják látni a Calderonban holnap. És még persze ott a munka, minden nap.”
Amikor arról kérdezték, hogy megint betalálhat-e Buffon kapujába, ahogy tette azt a vb-n: “Nem tudom, hogy fogok-e gólt lőni, remélem. A legfontosabb azonban az, hogy nerjünk, ez a meccs túl fontos. Allegri azt mondja, hogy ez számunkra egy kötelező győzelem. Van benne valami, hiszen Görögországban kikaptunk, és ha tovább akarunk menni, akkor nyernünk kell itt, a saját stadionunkban. Carlos Tévez? Elég kellemetlen ellenfél, folyton küzd, és csak a győzelem jár a fejében – mindig.”

Tereh Balázs