Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Isco nem fogadta el a csapatkapitányi karszalagot, és még be is szólt a szurkolóknak – VIDEÓ

A Real Madrid vezetőedzője után most már a szurkolókkal is összerúgta a port Isco, aki most a CSZKA Moszkva elleni BL-vereség alkalmával haragította magára a Bernabeu közönségét. 

Forrás: AS

Isco egy ideig biztosan nem lesz a Real Madrid szurkolók kedvence. A királyi gárda vezetőedzője, Santiago Solari állítólag már összekülönbözött a spanyol középpályással, ezért is adhat neki kevés lehetőséget a kinevezése óta. Isco most a szerda esti, vesztes CSZKA Moszkva elleni BL-csoportmeccsen már a Bernebau közönségét is magára haragította.

Először a második félidő elején, egy kihagyott helyzet után a kapu mögött lévő drukkerek fütyülésére és beszólásaira a spanyol visszakiabált„Mit akartok?!” . Ezt követően körülbelül tíz percig minden labdaérintésére jutott némi füttyszó.

Ha ez még nem lett volna elég, Isco rátett még egy lapáttal. Amikor Solari lecserélte Marcelót Dani Carvajalra, a brazil oda akarta adni Iscónak a csapatkapitányi karszalagot, mire a spanyol középpályás mutatta, hogy nem kéri, és inkább adja oda a vonalnál várakozó honfitársának.

Több lap szerint Isco ezzel jelezni akarta, hogy gondok vannak közte és a csapat között, ám a Marca szerint csak annyi történt, hogy a mivel a Melilla elleni Király-kupa mérkőzésen ő lehetett a csapatkapitány, ezért megígérte Carvajalnak, hogy egy legközelebbi alkalommal átengedi neki a karszalagot.

A szurkolókkal való viselkedését azonban a Real Madrid igazgatója, Emilio Butragueno nem tudta szó nélkül hagyni:

“Egységesnek kell lennünk, főleg, ha nem vagyunk a legjobb helyzetben. Ha a játékosunkat kifütyülik, az gyengít minket. Nem szeretünk otthon kikapni, főleg nem a Bajnokok Ligájában.”

Isco esete a szurkolókkal: